Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1225g490kcal6.1g147g2.5g0g
Kaurahiutale 98g367kcal14.2g55.9g7.2g9.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton74g529kcal0g0g58.8g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)319g1115kcal38.2g219.8g6.1g15.9g
Vehnäjauho puolikarkea 417g1429kcal42.4g291.6g5g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g7861kcal201.8g1428.6g159.2g80.6g
Valittu annoskoko2144g3930kcal100.9g714.3g79.6g40.3g
Annoskoko puolitettuna1072g1965kcal50.5g357.2g39.8g20.2g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844