Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1830g640kcal18.3g124.4g9.1g25.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g137g414kcal26.1g0.3g34.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g40g82kcal1.1g1.3g8g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow34g86kcal0.2g2.6g8.6g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g2696kcal93.8g266g143.2g54.6g
Valittu annoskoko2144g1348kcal46.9g133g71.6g27.3g
Annoskoko puolitettuna1072g674kcal23.5g66.5g35.8g13.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094