Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 600g454kcal11.2g92.5g1.2g6g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g375g75kcal3.7g11.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 225g673kcal51.4g0g52.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 1.9g5.4kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4290g2511kcal137.6g218.2g111.6g16.8g
Valittu annoskoko2145g1255kcal68.8g109.1g55.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna1073g628kcal34.4g54.6g27.9g4.2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302