Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 48g179kcal0.1g2.5g19g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g600g258kcal2.4g24.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1500g1620kcal292.5g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4295g4114kcal590g54.2g140g0g
Valittu annoskoko2148g2057kcal295g27.1g70g0g
Annoskoko puolitettuna1074g1029kcal147.5g13.6g35g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184