Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g601g2283kcal32.4g192.3g150.2g10.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaatti 526g120kcal2.9g18.1g1.6g7.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 300g899kcal54.1g3.6g75.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots38g233kcal10.9g4.9g20.7g1.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 300g397kcal7.9g9.6g36.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Juusto, mozzarella 150g392kcal27.9g0g30.5g0g
Sipuli, tuore150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g9052kcal292.8g471.8g657.6g43.2g
Valittu annoskoko2148g4526kcal146.4g235.9g328.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna1074g2263kcal73.2g118g164.4g10.8g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905