Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1738g3996kcal173.8g112.9g312.8g1.7g
Amerikan pekoni 1viipale171g546kcal20.5g0g51.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Ketsuppi, euro shopper54g54kcal0.5g12.4g0.3g0.6g
Purjosipuli 120g27kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g9359kcal400.8g271.2g731.2g14g
Valittu annoskoko2148g4680kcal200.4g135.6g365.6g7g
Annoskoko puolitettuna1074g2340kcal100.2g67.8g182.8g3.5g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281