Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.4g1.5g7.5g
Lenkki, kevyt sininen HK751g1277kcal75.1g75.1g75.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%496g793kcal13.4g13.4g74.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g5365kcal209.2g424.2g302.6g21.8g
Valittu annoskoko2148g2682kcal104.6g212.1g151.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna1074g1341kcal52.3g106.1g75.7g5.5g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335