TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1313g267kcal7.9g49.9g3.9g18.4g
Paprika punainen 438g128kcal4.1g19.7g1.8g8.3g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Lihaliemi laimennettu 350g66kcal0g10.5g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g1576kcal26g164.2g86.8g54.2g
Valittu annoskoko2149g788kcal13g82.1g43.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna1075g394kcal6.5g41.1g21.7g13.6g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099