Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g83g20kcal1g2.8g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka17g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g15g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g62kcal3.2g9g0.6g4.6g
Valittu annoskoko215g31kcal1.6g4.5g0.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna108g15kcal0.8g2.3g0.2g1.2g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913