Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 25g34kcal0.7g6.1g0.6g0.9g
Fenkoli, annos 100g25g7.7kcal0.3g1.8g0g0.8g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g168kcal4.4g25.6g4.8g3.8g
Valittu annoskoko215g84kcal2.2g12.8g2.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna108g42kcal1.1g6.4g1.2g1g
Arvot/100g100g39kcal1g6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094