Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.4g0g
Suklaa tumma 37g193kcal1.5g19.9g11.6g2g
Sokeri 66g268kcal0g66g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g30g94kcal5.2g16.4g0.9g4g
Cashewpähkinä 16g90kcal3.1g2.9g7.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1841kcal29g210.8g97.2g13g
Valittu annoskoko215g920kcal14.5g105.4g48.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna108g460kcal7.3g52.7g24.3g3.3g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276