Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g141kcal0.8g1.2g14.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g121kcal0.2g0.2g13.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g25g95kcal7.2g0g7.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g3.3g0kcal0g0g0g3.3g
Riisijauho / -hiutale 23g83kcal1.8g18.1g0.2g0.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g7.1g5.3kcal0.4g0.8g0g4.9g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g19g21kcal3.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1029kcal31.2g53.2g75.2g23.4g
Valittu annoskoko215g515kcal15.6g26.6g37.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna108g257kcal7.8g13.3g18.8g5.9g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656