Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kevytmaito (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g525kcal33.8g9.6g38.2g5.6g
Valittu annoskoko215g263kcal16.9g4.8g19.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g131kcal8.5g2.4g9.6g1.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690