Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g84kcal0.1g0.1g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.3g28kcal1.2g4.7g0.6g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow10g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g841kcal41.2g44g56.2g4.2g
Valittu annoskoko215g421kcal20.6g22g28.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g210kcal10.3g11g14.1g1.1g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.2g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564