Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g50g70kcal10.5g0g3.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g9g32kcal0.6g7.3g0.1g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g49g27kcal0.8g3.2g1.2g0.6g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g384kcal26.2g29.4g17.8g5.8g
Valittu annoskoko215g192kcal13.1g14.7g8.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna108g96kcal6.6g7.4g4.5g1.5g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.8g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045