Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow31g172kcal0.3g0.3g18.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)25g8kcal0.8g1.1g0g0g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1220kcal18.8g184.6g41.6g7g
Valittu annoskoko215g610kcal9.4g92.3g20.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna108g305kcal4.7g46.2g10.4g1.8g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105