Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g6g37kcal0g0g4.2g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g20g90kcal1.5g13.6g3.2g0.7g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g40g68kcal3.1g2.1g5.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokosokeri22g90kcal0g22g0g0g
Smetana, Valio, hyla20g78kcal0.4g0.5g8.4g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g20g40kcal0.8g2.4g3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Liivate 2g7kcal1.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g992kcal18.2g111.6g50.8g6.8g
Valittu annoskoko215g496kcal9.1g55.8g25.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna108g248kcal4.6g27.9g12.7g1.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g26g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665