Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 78g87kcal16.9g0g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 26g18kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 9g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g14g19kcal3.7g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g334kcal44.2g14g6.4g3.4g
Valittu annoskoko215g167kcal22.1g7g3.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna108g84kcal11.1g3.5g1.6g0.9g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263