KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g50g195kcal40.1g3.5g2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 18g57kcal1.9g10.8g0.4g1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g17g94kcal3.8g3.2g8.2g1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 11g35kcal3.1g0.8g2.1g3.3g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Hiiva, 50g6.6g4kcal0.9g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1031kcal108.6g37g50.6g10.6g
Valittu annoskoko215g515kcal54.3g18.5g25.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna108g258kcal27.2g9.3g12.7g2.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533