Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)42g301kcal0.3g0.3g33.4g0g
Sokeri 59g237kcal0g58.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.8g0.8g2.3g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.4g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1665kcal24.8g213g77g5.8g
Valittu annoskoko215g832kcal12.4g106.5g38.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna108g416kcal6.2g53.3g19.3g1.5g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.5g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925