Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g34.8g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.9g5kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g5.7g30kcal0.2g3.4g1.7g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Banaani, kuorittu 48g42kcal0.5g8.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g823kcal21.2g122g25.8g5.8g
Valittu annoskoko215g411kcal10.6g61g12.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna108g206kcal5.3g30.5g6.5g1.5g
Arvot/100g100g191kcal4.9g28.4g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394