Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Makaroni, tumma 28g99kcal3.7g18.1g0.8g1.6g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%33g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g638kcal35g46.2g33.8g6.4g
Valittu annoskoko215g319kcal17.5g23.1g16.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna108g160kcal8.8g11.6g8.5g1.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341