Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo33g233kcal0.1g0.1g26.3g0g
Sokeri 33g133kcal0g32.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 44g38kcal0.5g8g0.2g0.8g
Taloussuklaa, Fazer22g113kcal0.9g12.3g6.6g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1508kcal20.4g190.4g72.6g7.8g
Valittu annoskoko215g754kcal10.2g95.2g36.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna108g377kcal5.1g47.6g18.2g2g
Arvot/100g100g350kcal4.7g44.2g16.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328