Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g8.8g10kcal0.4g1.8g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Katkarapu 88g60kcal12.7g0g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g485kcal31.4g13g33.4g2.4g
Valittu annoskoko215g243kcal15.7g6.5g16.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna108g121kcal7.9g3.3g8.4g0.6g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850