Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 35g66kcal9.5g0g3.1g0g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g423kcal21.8g12.2g30.8g4.2g
Valittu annoskoko215g211kcal10.9g6.1g15.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g106kcal5.5g3.1g7.7g1.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358