Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen26g189kcal0.3g0.3g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g53g184kcal1.8g42.5g0.5g1.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.9g26kcal1.9g3.5g1.7g0.9g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g63kcal0g15.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.6g8.7kcal0.6g1.2g0.6g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.7g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1505kcal15g220g65.8g5.6g
Valittu annoskoko215g753kcal7.5g110g32.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g376kcal3.8g55g16.5g1.4g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002