Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 15g5kcal0.4g0.7g0g0g
Maito rasvaton 200ml15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g106kcal0.1g0.1g11.6g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Mustikka metsä- 36g16kcal0.2g2.3g0.2g1.2g
Raparperi 26g8.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g1064kcal17g151.8g39.6g6.4g
Valittu annoskoko215g532kcal8.5g75.9g19.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna108g266kcal4.3g38g9.9g1.6g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.3g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678