Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g1.4g5.1kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g14g21kcal0.1g0.8g1.8g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g23g7kcal0.4g1.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g12g41kcal1g8.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g325kcal18.4g30.8g13.8g0.8g
Valittu annoskoko215g163kcal9.2g15.4g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna108g81kcal4.6g7.7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193