Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 193g74kcal0.5g13.6g0.2g6.6g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 6.1g45kcal0.1g0g5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g6.6g21kcal0.1g5.1g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl4.4g28kcal0.6g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g351kcal2.8g41.2g16.2g13.2g
Valittu annoskoko215g176kcal1.4g20.6g8.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna108g88kcal0.7g10.3g4.1g3.3g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.6g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598