Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)56g73kcal11.8g0.3g2.8g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g299kcal26.2g15.4g14.4g1.6g
Valittu annoskoko216g149kcal13.1g7.7g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna108g75kcal6.6g3.9g3.6g0.4g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742