Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman28g48kcal3.4g0g2.8g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Ruskeita papuja, Rainbow19g16kcal1g2.6g0.1g4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g35g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g254kcal12.8g21.4g11g9g
Valittu annoskoko216g127kcal6.4g10.7g5.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna108g64kcal3.2g5.4g2.8g2.3g
Arvot/100g100g59kcal3g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933