Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 63g205kcal6.4g41.5g0.7g2.1g
Maitorahka (Pirkka)63g41kcal7.5g2.5g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g25g78kcal6.5g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g742kcal47.6g94g18.2g4.2g
Valittu annoskoko216g371kcal23.8g47g9.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g185kcal11.9g23.5g4.6g1.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206