Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.3g2g1.5g0g
Uudet perunat keitetty67g51kcal1.1g10.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Keräkaali, 100g17g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g242kcal9.8g30.8g7.8g3.8g
Valittu annoskoko216g121kcal4.9g15.4g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna108g61kcal2.5g7.7g2g1g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745