Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 21g7.3kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kanaliemi rainbow 1 L104g52kcal4.2g1g4.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)21g13kcal0.2g0.9g0.8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L18g8.8kcal0.7g0.2g0.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g233kcal13.4g11.2g16.4g3g
Valittu annoskoko216g117kcal6.7g5.6g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna108g58kcal3.4g2.8g4.1g0.8g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563