Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g59g29kcal0.8g6.4g0.1g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g306kcal21g13.2g19g1.6g
Valittu annoskoko216g153kcal10.5g6.6g9.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna108g77kcal5.3g3.3g4.8g0.4g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901