Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g294kcal26.2g9.4g15.8g1.2g
Valittu annoskoko216g147kcal13.1g4.7g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna108g73kcal6.6g2.4g4g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891