Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä39g16kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g63g13kcal0.7g2.3g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)78g227kcal10.2g1g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g531kcal23.4g16.4g42.8g3.8g
Valittu annoskoko216g265kcal11.7g8.2g21.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna108g133kcal5.9g4.1g10.7g1g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.8g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991