Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g7.5g21kcal1.3g0g1.7g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g6.5g21kcal0.7g4.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 36g47kcal7.5g0g1.8g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g334kcal22g25.2g16g7g
Valittu annoskoko216g167kcal11g12.6g8g3.5g
Annoskoko puolitettuna108g84kcal5.5g6.3g4g1.8g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970