Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g833g200kcal10g28.3g1.7g17.5g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka167g18kcal1.8g1.8g0.3g1.7g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g150g45kcal2.2g7.5g0.6g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g617kcal32.4g91.2g5.8g44g
Valittu annoskoko2150g308kcal16.2g45.6g2.9g22g
Annoskoko puolitettuna1075g154kcal8.1g22.8g1.5g11g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913