Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 143g190kcal12.1g25.2g2.9g7.1g
Papu valkoinen, keitetty 161g173kcal13.6g22.5g0.6g11.3g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kaali, valkokaali215g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Tomaattimurska 286g84kcal1.6g15.2g0.6g5.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)36g51kcal1.4g3.1g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1073g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 107g342kcal26.1g49g2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g1937kcal118g256.6g31g79.8g
Valittu annoskoko2150g969kcal59g128.3g15.5g39.9g
Annoskoko puolitettuna1075g484kcal29.5g64.2g7.8g20g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916