Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g230g527kcal25.3g39.1g36.8g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g325g195kcal4.9g42.3g0.3g2.9g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g77kcal5.5g1.4g5.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Valio voi19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g2035kcal77.2g197.2g116.8g18.2g
Valittu annoskoko2150g1018kcal38.6g98.6g58.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna1075g509kcal19.3g49.3g29.2g4.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484