Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa751g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattimurska 313g92kcal1.8g16.6g0.6g5.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 50g269kcal0.5g0.4g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 375g170kcal3.8g24.4g5.6g3g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)20g54kcal1.1g1.2g5g0.2g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives20g56kcal0.8g1.2g5.6g0g
Lohisäilyke194g194kcal34.9g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g2361kcal104.4g207.8g116.2g44g
Valittu annoskoko2150g1180kcal52.2g103.9g58.1g22g
Annoskoko puolitettuna1075g590kcal26.1g52g29.1g11g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718