Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Kalaliemikuutio 25g76kcal2.5g8.4g3.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 135g103kcal6.1g17.4g0.3g1.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit563g732kcal16.9g11.3g73.2g0g
Purjosipuli225g43kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Paprika punainen 293g86kcal2.8g13.2g1.2g5.6g
Tonnikala öljyssä 631g1197kcal171g0g56.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g279kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g5042kcal408.4g111.8g334.4g25g
Valittu annoskoko2151g2521kcal204.2g55.9g167.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna1076g1261kcal102.1g28g83.6g6.3g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080