Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino562g1968kcal73.1g376.7g14.1g33.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1442kcal120.4g0g107.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g877g368kcal14g75.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)77g92kcal2.3g3.1g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g8268kcal466g911.6g298.6g67.4g
Valittu annoskoko2151g4134kcal233g455.8g149.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna1076g2067kcal116.5g227.9g74.7g16.9g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511