Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g456g1541kcal39.7g323.3g4.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g160g960kcal38.4g10.6g86.4g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)400g552kcal30g21.2g40g0g
Appelsiinimehu, 2 dl90g40kcal0.3g9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g15072kcal310.8g1435g898g0.4g
Valittu annoskoko2156g7536kcal155.4g717.5g449g0.2g
Annoskoko puolitettuna1078g3768kcal77.7g358.8g224.5g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576