Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g466g793kcal88.6g0g46.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu291g367kcal32g0.9g26.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g466g117kcal15.4g13.5g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)466g1632kcal59.7g324.9g8.9g14.9g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g5892kcal392.8g691.6g163.8g35.8g
Valittu annoskoko2156g2946kcal196.4g345.8g81.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna1078g1473kcal98.2g172.9g41g9g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908