Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1165g737kcal35g55.9g40.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)466g587kcal51.3g1.4g42g0g
Rypsiöljy 52g464kcal0g0g52.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g420g1468kcal14.7g339.8g4.2g12.6g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g6715kcal203.8g842g278.8g25.4g
Valittu annoskoko2156g3357kcal101.9g421g139.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna1078g1679kcal51g210.5g69.7g6.4g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300