Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1400g2430kcal93.8g455g19.6g42g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g56g120kcal7.7g12g4.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g700g1512kcal172.9g0g91g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g8126kcal548.8g934g230.4g84g
Valittu annoskoko2156g4063kcal274.4g467g115.2g42g
Annoskoko puolitettuna1078g2031kcal137.2g233.5g57.6g21g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943