Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g23g126kcal0g0.1g14g0g
Katkarapu 175g120kcal25.2g0g1.9g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)23g41kcal0.5g0.8g4g1g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 233g462kcal3.2g4.2g46.6g10.3g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Katkarapu 1049g717kcal151.5g0g11.5g0g
Ketsuppi 233g213kcal2.9g44.8g0.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g3766kcal384.8g175.6g159.8g42.4g
Valittu annoskoko2156g1883kcal192.4g87.8g79.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna1078g942kcal96.2g43.9g40g10.6g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073