Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)300g390kcal54g6.6g18.3g0.3g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi7.5g25kcal0.3g1.1g2.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g100g160kcal8g5g12g1.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g100g170kcal3.5g5.5g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4314g2504kcal156.8g233.8g98.4g31.8g
Valittu annoskoko2157g1252kcal78.4g116.9g49.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna1079g626kcal39.2g58.5g24.6g8g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964